Livin' the dream.

 Livet ar fortfarande underbart har pa Spot X. Det ar sa enkelt, helt enkelt.

Sa vad har hant sedan sist, ja, Cissi blev Grom of the week och nu ar hon Brekky Chef, GO CISSI !
Jag ar lycklig for vi har fatt en ny kamera och tva nya datorer till varan avdelning, vilket verkligen har varit behovligt da det har varit ett mindre kaos pa grund utav den gamla skiten vi haft. Men nu ar det dunder !

Vi har haft en del roliga fester har pa kampet, jag kan tanka mig att dar hemifran sa ser det ut som vi inte gor mycket mer an det, men det ar faktiskt inte riktigt sa. Men i alla fall, de senaste tva veckorna har vi haft 3 riktigt roliga fester. Den forsta var nar en utav tjejerna har bland grom'sen fyllde 25, da var det ett brak kalas som borjade for vissa efter lunch och sedan fortsatte hela kvallen, vidare pa den lokala puben "seaview", riktigt roligt var det.
Efter det hade vi ett theme party da allas klader bestod av "binbags" altsa svarta sopsackar. Den kvallen var EPIC. Det var Runway pa borden och dans och allt mojligt.
Sedan var det igar da en av killarna har bland grom'sen fyllde ar. Da var vi ett stort gang som tog en utav Mojos stora bussar till Coffs Harbour for att aka skridskor. Hemma i Sverige har detta aldrig varit nagot jag tyckt om att gora men har var det huuur roligt som helst. Efter det sa var det speed shopping en timme och sen vidare till campet for vidare festande. Annu en sjukt rolig dag.

Sa forutom galet festande sa jobbar vi lite grann, for min del har det varit ganska mycket pagrund utav att det gatt sa langsamt med datorer och sadant men forhoppningsvis blir det battre nu, umgas med underbara manniskor, surfar sa mycket vi kan, badar, hanger i solen och har det fantastiskt.

Om ett par veckor sa kommer det vara festival har pa campet vilket vi ser mycket fram emot. Det kommer vara jatte mycket kunder, det kommer vara musik, olika aktiviteter och surf.
Om ni ar nyfikna pa hur lange vi ska stanna har pa Spot X sa kan vi svara att vi inte ar riktigt sakra pa det, men formodligen till slutet pa Maj, men vi far se helt enkelt.

Karlek till er alla dar hemma !
/Filippa

1 kommentar:

  1. Men... Ni måste ju hinna se lite mer av Australien innan ni ska vidare ju!!??? Eller?!....
    Annars är det kul att höra att ni har det bra! Kram till er båda :D
    /Karin

    SvaraRadera