Good News!

FORTVIVLANS TIDER, vi har fatt EN plats pa mojo surfcamp! Ett utav de campen vi sokt oss till for att fa jobb som "helpers" vilket innebar lite blandade uppgifter pa campet som att fixa i koket och stada mot gratis boende, mat och lan av surfutrustning.
Vad gor vi ! Vi vill inte splitta pa oss, men vi vill inte missa chansen, vem ska stanna, vem ska aka!? Vilket dilemma! Men skam den som ger sig, nar Cissi ringde dagen darpa sa hade de TVA platser.
Sa nu beger vi oss pa mandag till varat forsta jobb har i Australien, utan helt riktig koll pa vad det gar ut pa. Vi vet att Cissi ska jobba "breakfast shift", 5 timmar om dagen, 6 dagar i veckan och att Filippa ska syssla med fotografering. Vi vet dock att vi har mat, boende, surfutrustning och jobb i minst fyra veckor framat. Vi ar helt exalterade och har lite svart att fatta vilket tur vi haft.
Det ska bli skont att fa en "fast punkt", att stanna pa ett stalle lite langre och kanske fa lite rutiner och mer koll pa laget och lite mindre semester, hur konstigt det an later.

Vi ar sa tacksamma till Lee for att vi har fatt bo har hos honom! Inte bara har han bjudit pa tak over huvdet och en plats att sova, vi har fatt se massa saker utav Sydney som vi inte skulle sett annars. Fina nastan hel folkomma strander norr om Sydney, riktigt fina och harliga pubar och restauranger och mycket mer. Men som att inte det varit nog sa har han bjudit pa livemusik till frukost! Nej, det har varit riktig lyx och en harlig start pa denna resa. TACK och stora kramar till dig fina Lee !

Veckan som gatt har vi inte gjort nagon direkt nytta, borjade med att vara forkylda och sega i nagra dagar. Efter det har vi hangt med skona manniskor och festat lite och legat pa stranden och semestrat ordentligt. Vara nya semsterfavoriter ar Flat Whites (kaffe), Tim Tams (typ kakor, garna tillsammans med en Flat White!) och Maxibon (godaste glassen, tror vi snittar tva var om dan....)
 

 Filippa pa Manly Beach
 Sydney Harbour (Operahuset nere till vanster!)

 Vi mos med myrorna i Royal Botanic Gardens (tills de borjade bitas,
da gick vi och at varsin Maxibon istallet)
 Tro det eller ej, men vi dricker inte bara ol! Ibland blir det lite bubbelrose istallet.
Sommartider HEJ HEJ

 Men en och annan ol ja...

 Vi med Johan fran Uppsala, bra kille!
 Pa farjan ut till Manly
 Semester! Vad har ni for vader hemma forresten? ;)
Vi kommer ju spendera alla hjartans dag med att aka buss i tio timmar,
sa vi lyxar lite nu istallet. Bubbelrose (igen...) och Pad Thai
(Tanker pa kvallen pa Koh Phanghan, miss you girls!)!

Vi vet inte alls hur det ser ut med mobiltackning och datatillgang pa campet vi ska till nu (in och kika - http://www.mojosurf.com/information/surfcamps - vi ska vara pa "Spot X"), sa vi vet inte nar vi kan blogga nasta gang. Sa ha det super tills vi hors igen!

Kramar och Pussar! /Cissi och Filippa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar